miercuri, 28 mai 2008

Brasov - Pietrele lui Solomon

Azi am hotarat sa mai dam o incercare si sa urcam (cu masina) pana in Poaiana Stanii. Am mai incercat si acu` 2 zile dar, langa Sfanta Ana, ne-am intalnic cu o ursoaica mareeeeee si cu un pui mic-mic (cat mine era de mic) si nu am putut trece de ea.
Am plecat echipati si cu o alarma de banca (care tiuie tare). Gasca era compusa din: mami, tati, eu, Romeo si Bruno. Am trecut cu bine de Sf.Ana, si cand ne bucuram mai mult ca am scapat...am dat de Mos Martin care dormea intr-o curba cu botul pe labe, chiar pe marginea drumului.Am claxonat, am pornit alarma...nimic, domnul urs ne sfida...Asa ca...ne-am intors iar din drum si am hotarat ca la Sinaia nu mai e de mers, asa ca...pornim spre Brasov.


Cum cobaram spre Sinaia, chiar inainte de Cabana Schiorilor...surpriza:Inca un ursache (de data asta mai mic, si mai prietenos), cersea pe marginea soselei:


Am facut poze si apoi am plecat la Brasov, la Pietrele lui Solomon.Tati si Romeo s-au catarat, iar eu cu mami si cu Bruno am admirat peisajul si ne-am oxigenat.


Ce zi incarcata am avut eu!!!...si am doar 3 luni si-un pic...sa vedeti voi mai tarziu ;)

Niciun comentariu: